Шкільна форма від українців. Чим дивують виробники-новатори? (ФОТО)

Шкільний сезон не за горами і питання вибору форми стає все більш актуальним для батьків. Про тенденції, якість та моду цього сезону Український контент поцікавився у найкращих виробників, які своєю продукцією доводять: «виготовлено в Україні» – найкращий комплімент якості!

Класика – для найменших, сміливий стиль – для підлітків

Ось вже 16 років як ТМ«Діва» досліджує смаки та потреби українських споживачів. Результатом стали кілька лінійок шкільного одягу для різних вікових груп. За словами представника компанії Ірини Герасимчук, найперше, на що звертають увагу українці при виборі – це якість.

– Вибір форми – чи не найважливіший етап підготовки до школи. Батьки звертають увагу на якість тканини та пошиття і це дійсно важливо, адже дитина носить форму тривалий відрізок дня і більше того – часто ще й з дня в день, – відзначає Ірина Герасимчук. – Однак поруч із якістю має крокувати і сучасний стиль. Особливо для підлітків! Тому намагаємось експериментувати і вигадувати не лише класичні, але й сміливі сюжети для українських дітей.

Сайт компанії: diva.biz.ua


Форма для маленьких леді та джентельменів

Бренд дитячого одягу BoGi – на ринку з 2005 року. Фахівці компанії відзначають: при виборі шкільного вбрання важливо зважати на те як «лежить» форма на дитині.

– Інженери нашої фабрики склали власну типологію фігур, провівши обміри дітей дошкільного, шкільного та підліткового віку. Ці заміри порівняли з державними стандартами України і у результаті винайшли нову, більш досконалу систему. Завдяки їй вдається конструювати дійсно комфортні вироби, – відзначає представник компанії BoGi Наталія.

На думку фахівців, комфортні умови в процесі носіння створюють простота конструкцій та натуральні матеріали шкільної форми.

– Діти багато часу проводять у школі і їх одяг має бути перш за все комфортний. Однак зовнішній вигляд також відіграє важливу роль у самовираженні та впевненості дитини. Цього сезону актуальною є форма у стилі англійської школи і, слідуючи трендам, ми створили лінійку в стилі «oxford school». Для маленьких джентельменів це класичні сорочки у поєднанні з темним піджаком та краваткою-метелик, сорочки-регбі. Для леді – елегантні блузки з ненав’язливим декором, темні однотонні спідниці прямого або напівприлеглого силуету.  Кольорові рішення стали менш контрастними, натомість переважають пастельні відтінки.

Сайт компанії: bogi.ua

 

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2017-07-24T18:48:16+03:00 23 Липня, 2017|Новини|Коментарі Вимкнено до Шкільна форма від українців. Чим дивують виробники-новатори? (ФОТО)