Багатогранні… Українкам присвятили зворушливий відеоролик (ВІДЕО)

Незвичайне відео оприлюднили днями в мережі. Ролик триває лише півтори хвилини, однак вражає дивовижними образами.

Ініціаторкою створення відеороботи стала дизайнерка Анна Козак.

– Це відео присвячено всім українкам. Більше того – через жіночі образи я хотіла показати саму Україну, що у моєму розумінні  завжди асоціювалася саме з жінкою, – розповіла Українському контенту пані Анна. – Кожен відтворений образ розкриває багатогранність наших жінок і, водночас – нашої країни. Україна – це і Мати, і Кохана, і Берегиня, і Воїн. Не може бути України без української жінки, як і без теплого хліба, свіжого молока та запашного меду.

За словами дизайнерки, це відео – ще й спроба нагадати українцям про важливість поважного ставлення до жінки, як до серцевини, на якій будується світ.

– А ще, у мене була особиста причина створити такий ролик. І це бажання висловити вдячність моїй землі за її красу, самобутність, родючість та мої чудові дитячі роки у цій країні. Мені знадобилося 20 років життя за кордоном, щоб осмислити свою любов та висловити її в такій формі, – констатувала Анна Козак.

(чекайте на завантаження відео…)

To all Ukrainian women…Filmed: Alexandr DarsavelidzeDirected: Anya KozakMUA: Sophie HardmanEdited: DARSA productionMusic: Lindsey StirlingMade in Zhytomyr :)With many thanks to Kozzachka by Anya Ko. team, Дизайн-студия SvitloModel agency – Gloria ModelS, анна королькова, Tanya Volskaya, Julianna Giulianna, Kristina Magdalinskaya, Karina Aleksanyan, Anastasiya Romanchuk, Тетяна Парфентієва, Brett Hardman, Алла Осадчук, Tetyana Huber

Опубліковано Anya Kozak 18 серпня 2017 р.

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2017-08-22T10:13:33+03:00 21 Серпня, 2017|Новини|Коментарі Вимкнено до Багатогранні… Українкам присвятили зворушливий відеоролик (ВІДЕО)