Варто чути! Дванадцять найсвіжіших прем’єр української музики

Простір української музики поповнюється новим креативним контентом щодня! У вирі інформації важко встингути за якісними новинками. Український контент презентує черговий тижневий огляд прем’єр музичних кліпів та пісень…

Слухаймо українське!


“Не йди” – інструментальна версія

Однозначно вдалий експеримент! Гурт B&B project представив інструментальну кавер версію пісні популярного українського колективу Океан Ельзи. Зйомки кліпу відбулись у “Київській пустелі”.


“Місто спить”

Український гурт представив нове відео на пісню “Місто спить”. Ця пісня є присвятою всім тим, хто прокидається та розпочинає свій “день” тоді, коли все місто занурюється у сон. 


“Ламберсексуал”

Трішки іронії ніколи не завадить. Смілива прем’єра з тонким гумором!


“Я не перестану” – дитяча версія

Відома пісня Тіни Кароль тепер є і у дитячому варіанті. Це відео наробило шуму у соцмережах. Дивимось чому…


“Є я”

Яскраве і по-літньому позитивне лірик-відео на спільну роботу електронного тандему з Києва Midnight Daddies та молодої талановитої співачки Helena.


“Наздоганяй”

Бажання все ускладнювати і наслідки, до яких це призводить… Актуальна тема і цікавий сюжет від молодого українського гурту!


“Вогонь”

“Нова пісня гурту Роздоріжжя про бурхливі і швидкоплинні почуття, здатні принести стільки тепла, скільки і болю. Бо все лиш вогонь”, – говорять про свій новий аудіотвір учасники тернопільського рок-колективу.


“Лети”

Прем’єра нової пісні від вокальної формації “Піккардійська Терція” – сингл “Лети…” увійде в однойменний альбом колективу, реліз якого заплановано ближче до осені.


“Іноземці”

Цікава робота молодого українського гурту на тему “іноземності”, що всередині нас… Ми можемо їхати будь-куди, однак якщо це почуття зсередини – від нього не втечеш…


“Тримай веселу хвилю”

Чудовий проект про паркур, позитив та музику! Варто не лише чути, але й бачити…


“Дим”

Електронна музика з елементами «house» – у виконанніспівака Дмитра Карпенка. Глибоко та проникливо…


“Чуєш небо”

Для досягнення будь-якої цілі потрібно розібратися із самим собою, вміти йти на компроміси зі своїм внутрішнім “я”. Але ніколи не варто шукати компромісів із власною совістю – тільки тоді будь-які вершини стануть доступними. Саме такий глибокий зміст заклали автори у цю пісню.

 


Друзі! Український контент проводить огляд україномовного музичного сектору щотижня. Якщо у Вас є пропозиції щодо розміщення у рубриці – надсилайте на пошту kontent.ukr@gmail.com.

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2017-06-27T11:52:29+03:00 27 Червня, 2017|Без категорії, Новини|Коментарі Вимкнено до Варто чути! Дванадцять найсвіжіших прем’єр української музики