«Динозавр усі кабачки з’їв і грядки витоптав».  На городі під Києвом упіймали незвичайного звіра (ФОТО)

Незвичайна історія трапилася днями на Київщині, у селі Крушинка. Тут, на одному з городів оселився особливий звір. Його незвичайний вигляд і пристрасть до кабачків змусили власницю обійстя звернутися до Команди порятунку тварин з проханням звільнити територію від… «динозавра».

«…Вже кілька тижнів городом ходить динозавр і їсть кабачки. Вже весь урожай кабачків з’їв і грядки витоптав» – передають зміст звернення «потерпілої» активісти організації.

І хоч повідомлення видалося дивним, та зовнішні дані «динозавра» жінка описала досить чітко. Відтак, Команда порятунку тварин виїхала на місце, де на кущі біля приватного будинку і виявила «порушника». Ним виявилась ігуана.

– Вочевидь, втекла у когось і досить давно, оскільки не зважаючи на істотний розмір (більше метра довжини), не пручалася і була дуже виснажена і зневоднена, – йдеться на сторінці громадського проекту.

В результаті ігуану госпіталізували до ветеринарної клініки Київського зоопарку. Тут її лікуватимуть місцеві спеціалісти.

Фото: Kyiv Animal Rescue Group

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2017-08-08T12:56:44+03:00 8 Серпня, 2017|Новини|Коментарі Вимкнено до «Динозавр усі кабачки з’їв і грядки витоптав».  На городі під Києвом упіймали незвичайного звіра (ФОТО)