Цнотливість чи звабливість? Українки в образах минулого століття стали героїнями календаря (ФОТО)

Навіть серед побуту – прекрасні та звабливі… Саме такими постали українки на світлинах фотографа Олексія Бадера. 

Героїнями фотопроекту, що ліг в основу календаря, стали не моделі, а звичайні жінки та дівчата. Автор відзначає: фотосесія з кожною була ретельно спланована відповідно до сезону та місяця, який вона мала уособлювати.

– Зйомки для календаря тривали впродовж року. Ідея полягала в тім, щоб показати жіночність, привабливість і красу українок саме серед буднів. Повсякденні справи не робили у віночках. І злегка розхристана сорочка, і неслухняне пасмо волосся мають право бути – у цьому теж є краса моменту, – розповідає Олексій Бадер. 

Календар було виготовлено для агропромислової компанії “Урожай”. Зйомки відбувалися на різних локаціях, але переважно у сільській місцевості. Деякі – на території національних заповідників. 

– Для образів використали автентичний стародавній одяг та справжні артефакти. Головне, чого на мій погляд, вдалось досягти – це показати незбагненний контраст, що властивий українкам – цнотливість і звабливість одночасно, – відзначає фотограф.

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2018-01-22T20:44:11+02:00 22 Січня, 2018|Новини, Фото|Коментарі Вимкнено до Цнотливість чи звабливість? Українки в образах минулого століття стали героїнями календаря (ФОТО)