ТОП-5 місць в Україні, де весна «вибухає» цвітом (ФОТО)

Від першоцвітів до сакур… Весна – саме той час, коли варто вирушати в мандрівку за  враженнями.

Український контент пропонує підбірку місць, де варто побувати кожному, хто прагне переконатися, що українська весна – прекрасна!

  1. Шафрани у селі Колочава

Цілі галявини крокусів розквітають тут як тільки сходить сніг. Побачити шафранові поля сюди поспішають фотографи і звичайні туристи, адже ефект дійсно надзвичайний! Цвітіння крокусів припадає на березень.

Фото: Оксана Ващук


  1. Підсніжники в Холодному Яру

У Чигиринському районі Черкащини можна побачити єдину у світі популяцію підсніжника складчастого, що зростає та квітне на  рівнині. Зазвичай ці квіти зустрічаються в гірських масивах Криму, Кавказу, Румунії. Цвітіння розпочинається з початку березня і приваблює не лише туристів, але й браконьєрів, тож квіти тут ретельно охороняють.

Фото: Влад Тимошенко

Фото: Mykola Меyta


  1. Сакури в Ужгороді

Наприкінці квітня Ужгород «вибухає» цвітом японської вишні. Побачити таку красу можна лише в Японії, декількох штатах США та на Закарпатті. Цвітіння триває 2-3 тижні і в цей період до міста приїздять сотні туристів. Найпишніше сакура квітне на алеї вздовж річки Уж, на Православній та Київській набережних

Фото: Сергій Форос

Фото: Олександр Науменко

Фото: Сергій Форос


  1. Тюльпани в Мамаївцях

Це село Чернівецької області стало знаменитим завдяки величезним тюльпановим полям! Тут місцевий фермер вирощує безліч сортів цих яскравих весняних квітів. Цвітіння розпочинається наприкінці квітня.


  1. Нарциси в урочищі Кіреші

Напевно, одне з найбільш відомих місць масового весняного цвітіння квітів в Україні – Долина нарцисів. Ця краса квітує за чотири кілометри від містечка Хуст Закарпатської області. Долина нарцисів знаходиться під захистом ЮНЕСКО і приваблює туристів у травні.

Фото: ingoda_kathrin

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2019-04-01T22:42:49+03:00 1 Квітня, 2019|Краса, Фото|Коментарі Вимкнено до ТОП-5 місць в Україні, де весна «вибухає» цвітом (ФОТО)