Велика добірка книг українською, які варто подарувати

Книжка навчає, розвиває, розважає, а ще – надихає. Вона може спонукати навчитися чомусь новому, отримати новий досвід чи пізнати себе краще. Ділимося цікавими та корисними книжковими новинками для дітей!

ЩОДЕННИК ЖОВТОГО ПСА

Як це – коли у тебе є собака? Багато діток мріють про такого друга, але не завжди є можливість узяти в родину улюбленця. На щастя, є пес Жовток – у міру бешкетний і безмірно милий. Він веде свій щоденник у віршованій формі, розповідаючи про те, які події його спіткали в ті чи інші місяці. таким чином дитина дізнається не лише про особливості життя з улюбленцем під одним дахом, але й про особливості того чи іншого місяця.

Книгу визнано “Книгою року” на Черкаському книжковому фестивалі. Частина коштів від продажу книги йде на допомогу собачим притулкам.

Замовити тут


НЕРОЗЛУЧНІ ШКАРПЕТКИ РОМЧИКА
Куди безслідно зникає друга шкарпетка з пари? З року в рік людство розкриває все більше таємниць Всесвіту, але не цю.

Шкарпетько Правий та Шкарпетько Лівий — улюблені шкарпеточки хлопчика Ромчика, бо приносять йому удачу. Вони близнюки, хоч мають зовсім різні мрії та прагнення. А ще вони досі ніколи не розлучалися. Аж ось Лівий безслідно зникає у пральній машині! Просто перед важливою подією для Ромчика. Добра і дуже тепла книга.

Замовити тут


УСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАСІННЯ…

Ця книга розкаже дитині про те, як зростають найпопулярніші фрукти та овочі і яких змін зазнають перш ніж потрапити до нашого столу у вигляді відомих продуктів. Що росте на лозі, а що на кущі? І найголовніше – звідки взявся шоколад?! Відповіді на ці питання є тут.

Замовити тут


КАЗКА ПРО СВІТЛО

Від часів створення української землі, через найтемніші роки і до остаточної перемоги у війні над злом — «Казка про Світло» дає нам можливість пройти цим шляхом і знайти важливі відповіді для себе та своїх дітей.

Дороговказами у цій подорожі слугуватимуть глибинні образи-символи, відтворені авторкою в тексті і малюнках. Насправді ці символи не нові, вони здавна були джерелом гармонії і внутрішньої сили кожного українця. Джерелом потужного Світла, що несуть у собі українська історія, культура й мова. І це Світло не знищить жоден ворог, яким би великим і підступним він не був.

Замовити тут


ІСТОРІЇ ПРО ЖИТТЯ 50 УКРАЇНЦІВ ТА УКРАЇНОК

Ця книга розповідає про неймовірні здобутки та досягнення українців та українок. У ній вміщено 25 чоловічих і 25 жіночих імен. Звичайно, це лише незначна частина видатних українських постатей. Але з них можна почати знайомство.

Ці українці та українки жили в різні епохи, їхні професії абсолютно відрізнялися, як і їхні внески в історію. Деякі імена ви вже точно знаєте – Пилип Орлик, Іван Піддубний, Ліна Костенко. А деякі можуть стати відкриттям, як-от Софія Русова, Іван Пулюй чи Зоя Бутенко.

Книга «Історії про життя 50 українців та українок» розрахована не лише на дітей. Вона буде цікавою у будь-якому віці. А ще краще її читати разом)

Замовити тут


ТАЄМНЕ ЖИТТЯ ДІВЧАТ: виклик креативності

Артщоденник для дівчаток, що допоможе зрозуміти себе та розкрити таланти!

Створити дизайн горнят, вигадати новий формат традиційного віночка, нафантазувати сюжет кінофільму, розробити власний бренд… Це лише частина завдань, які пропонує виконати своїй власниці цей артщоденник.

Видання містить психологічні практики, що допоможуть дізнатися про себе більше, розвинути креативність, письменницькі та навіть підприємницькі навички, повірити в себе.

Замовити тут


МАРГО ТА ЄДИНОРІГ, ЩО ЖИВ У БУФЕТІ

Ця історія світла і тепла, а головні герої – яскраві і кумедні. Мова, звісно, про дівчинку Маргаритку та єдинорожика. Якось вони зустрілися вночі на кухні. Здогадайтеся, що там робив єдиноріг? Так, ласував печивком)) Далі на них чекатимуть нові відкриття і пригоди.

Замовити тут

 


БДЖОЛА і Я

Що робити, якщо у твоє вікно залетіла бджілка? Кликати на допомогу? Рятуватися втечею? Чи може спробувати порозумітися із непроханою гостею?

«Бджола і я» — це зворушлива історія в малюнках про справжню дружбу та любов до природи. Вона надихає на щирі почуття і добрі вчинки та нагадує, що ми можемо змінити світ на краще.

Неймовірно теплі та милі ілюстрації захоплюють із першої сторінки і не відпускають до самого кінця історії. Їх так і хочеться розглядати знову і знову, відшуковуючи нові деталі.

Замовити тут

Читайте українською і нехай добрих книг стає більше!

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2023-02-14T13:59:27+02:00 13 Лютого, 2023|Новини|Коментарі Вимкнено до Велика добірка книг українською, які варто подарувати