Що можна та варто купити на “ковідну тисячу”? МЕГАДОБІРКА книг і товарів

За рекомендаціями блогерів та оглядачів зібрали найкращі дорослі та дитячі книги, а також чудові набори для творчості, які можна придбати на кошти “єПідтримка” від вакцинації…

 ДЛЯ ДОРОСЛИХ 

Дама зникає

Класичний англійський детектив, що розгортається навколо зникнення у поїзді…

  • Головна героїня – юна і заможна Айріс, – відривається від своєї гоп-компанії і повертається з відпочинку уже самостійно. В її купе, окрім іноземців, опиняється ще одна англійка, міс Фрой, з якою вона і заводить знайомство. Прокинувшись від короткого сну, Айріс не знаходить своєї попутниці. Жінка безслідно зникла. Але в існування міс Фрой, здається, вірить лише Айріс. Ніхто з іноземців її не бачив. . Чи існує міс Фрой насправді? Айріс уже й сама не розуміє… Ааааа, мені знову сподобалося, – розповідає у своєму блозі awomanwho_reads

Замовити

Посібник астронавта з життя на Землі

Канадський астронавт Кріс Гедфілд тричі побував у космосі, провівши там загалом майже 4000 годин. Ця книга – його дивовижна історія!

  • Це найкращий мотиваційний нонфікшн по досягненню мети. Від людини яка прагнула стати астронавтом з 9 років. І таки її досягнув і провів у космосі 165 днів 16 годин  18 хвилин.  Став всесвітньо відомим завдяки серії фотографій Землі, зроблених з МКС, а також відеороликам, де він розповідає про життя в космосі. І виконав у стані невагомості пісню Девіда Бові “Space Oddity”  Кріс Гедфілд вчить як передбачити найгірше, впевнено вчитися долати ці перешкоди і не почуватися невдахою, навіть якщо ти не досягнув омріяного. Це поради з життя людини, яка задоволенна своєю роботою та життям. Ця книга – один з найкращих прикладів успіху, з його підводним камінням та пепепонами, – радить видання блогерка Світлана Біберіна.

Замовити 

Щоденник натхнення та мотивації МОЯ НОВА ІСТОРІЯ 

  • Заповнюючи його, ти ніби перебуваєш на сеансі психологічної підтримки, що врешті дарує сповільнення думок, зосередження на позитиві та натхнення на майбутні звершення. Окрім мотивуючих сторінок, це видання включає і планувальник на цілий рік. Зручно, що він не датований, можна розпочинати планувати хоч сьогодні. В кожному місяці автори пропонують нам відзначати основні думки кожного дня, вести трекер звичок та аналізувати наприкінці що ж нам вдалося, а що ні.
  • Окрасою щоденника стали мандали, створені українськими художницями на основі наших петриківських розписів. Кожна з них – надзвичайна! – рекомендує книжкова блогерка Юлія Росоха.

Замовити 

Картини за номерами

Розрахуватися коштами “єПідтримки” можна за будь-які товари книгарень. Серед таких – набори для творчості, створені за мотивами робіт відомої української художниці Катерини Криволап.

  • Вони прекрасні! Це ніби твій особистий ретріт творчістю. Розмальовуючи таку красу крок за кроком, колір за кольором, забуваєш про все… І це чудово, що нарешті з’явилися такі набори заа мотивами укрїнських художників. Бо для мене наприклад це цікавіше та зрозуміліше, ніж повторювати невідомі картинки з інтернету… – рекомендує оглядачка книг Олена Козаченко.

Замовити 

Набір для творчості “Писанка”

Нещодавно активісти розробили набір для творчості ще й на основі самчиківського розпису. Робота української художниці Катерини Гнєушевої увійшла до експозиції “Кращий твір 2021”. А тепер створити свою картину за мотивами може кожен.

Замовити

Кулінарний календар на 2022 рік

Новинка, що викликала неабиякий інтерес – кулінарний календар від відомого українського шефа Євгена Клопотенка.

  • Чудова річ! Кожна сторіночка – окремий рецепт, або цікавий факт. З такою красою хочеться готувати щось цікаве та нестандартне, ввідкривати для себе нові смаки. Експериментам на кухні – бути! – відзначає оглядачка Марі Вощенко.

Замовити 

Книги з добірки ви можете придбати в онлайновій книгарні ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ. Кошти від продажу йдуть на підтримку української книги.

chytay.in.ua


 ДЛЯ ПІДЛІТКІВ 

Ару Шах і Кінець Часів. Книга 1

Ця книга – беперечний бестселлер THE NEW YORK TIMES! 

У центрі сюжету – дівчинка Ару Шах, яка схильна дещо перебільшувати події та факти задля того щоб бути прийнятою у школі. Її однокласники літають на відпочинок у далекі країни, а вона всі канікули просиджує в Музеї культури й мистецтва Стародавньої Індії, де працює її мама. Тож не дивно, що Ару вигадує всілякі побрехеньки про себе. Якось вона розповіла, що стародавня лампа в музеї проклята. І тепер однокласники вимагають довести це. «Запалю маленький вогник — і задмухну!» — думає Ару, обіцяючи собі ніколи-ніколи більше не брехати. 

Але наслідки її вчинку виявляються більш ніж серйозними — тепер вона мусить вирушити в Царство Смерті й зустрітися з надприродними істотами… 

Замовити 

Ару Шах і Пісня Смерті. Книга 2

Продовження дивовижної історії! Цього разу у Іншосвіті сталася надзвичайна пригода: викрадено лук і стрілу бога кохання! 

Ні, злодій не вирішив погратися в Амура — за допомогою цієї зброї він перетворює людей на безсердечних зомбі й керує ними у власних інтересах. І ніби цих неприємностей було замало, підозра падає на Ару Шах, яка тільки почала звикати до життя Пандави. На допомогу Ару приходить сестра Міні та нові друзі. У пошуках зброї діти вирушать до небезпечного зміїного царства, зійдуться в битві з демонами і нарешті дізнаються, хто їхній справжній ворог. Та чи готові вони до такого відкриття?

Замовити 

Таємне життя дівчат

Артщоденник для дівчаток, що допоможе зрозуміти себе та розкрити таланти! Створити дизайн горнят, вигадати новий формат традиційного віночка, нафантазувати сюжет кінофільму, розробити власний бренд… Це лише частина завдань, які пропонує виконати своїй власниці цей артщоденник.

Видання містить психологічні практики, що допоможуть дізнатися про себе більше, розвинути креативність, письменницькі та навіть підприємницькі навички, повірити в себе.

Замовити 

Книги з добірки ви можете придбати в онлайновій книгарні ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ. Кошти від продажу йдуть на підтримку української книги.

chytay.in.ua


 ДЛЯ ДІТЕЙ 

Велика ілюстрована книга про природу

Це фантастичне видання, що познайомить дитину з дивовижною фауною та флорою нашої планети. Хто живе у полі, на узбережжі, в горах? А чи є життя під водою чи в грунті? Про метеликів і птахів, про дикі квіти і природні скарби… Все це знайшло місце у цій книзі з дивовижними ілюстраціями…

Замовити 

Щоденник жовтого пса

Як це – коли у тебе є собака? Багато діток мріють про такого друга, але не завжди є можливість узяти в родину улюбленця. На щастя, є пес Жовток – у міру бешкетний і безмірно милий. Він веде свій щоденник у віршованій формі, розповідаючи про те, які події його спіткали в ті чи інші місяці. таким чином дитина дізнається не лише про особливості життя з улюбленцем під одним дахом, але й про особливості того чи іншого місяця.

Частина коштів від продажу книги йде на допомогу собачим притулкам.

Замовити 

Велика ілюстрована книга про динозаврів

Інтерес до динозаврів – окремий етап дорослішання. Адже так цікаво знати про цих легендарних створінь більше! Які вони були і чому зникли? Про мирних велетнів і не дуже… Про морських істот і хижаків з крилами. І головне – чи всі вони зникли і чи можна побачити динозавра у наші часи? Всі відповіді у цій надзвичайно яскравій книжечці!

Замовити 

Усе починається з насіння

Скільки смачненького батьки готують до обіду… А як воно все до нас потрапило? Дайте дитині цю книжечку і отримаєте час доготувати смачний обід поки малеча поповнюватиме свої знання. 

Ця книга розкаже дитині про те, як зростають най

популярніші фрукти та овочі і яких змін зазнають перш ніж потрапити до нашого столу у вигляді відомих продуктів. Що росте на лозі, а що на кущі? І найголовніше – звідки взявся шоколад?! Відповіді на ці питання є тут.

Замовити 

Квест-розмальовка з писанками

Популяризувати культуру у дитячих розмальовках? Запросто

Очікуючи на весну та Великдень, українські креативники розробили велетенську розмальовку-квест для дітей. Його родзинкою стали авторські українські писанки, створені художницею Оленою Завітайло на основі традиційних писанок.

Доповнили красу милі малюнки ілюстраторки Ірини Бабенко.

Замовити

Книги з добірки ви можете придбати в онлайновій книгарні ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ. Кошти від продажу йдуть на підтримку української книги.

chytay.in.ua

 

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2022-02-03T14:31:57+02:00 20 Січня, 2022|Новини|Коментарі Вимкнено до Що можна та варто купити на “ковідну тисячу”? МЕГАДОБІРКА книг і товарів