Безкоштовний тур до Парижа… заховають у книжку

Безпрецедентну акцію у межах кампанії з просування нової книги запустив Всеукраїнський проєкт “Читай українською!”. 

  • Нині готуємо до друку нове цікаве видання — роман “Усе буде Париж!” української авторки Анни Бугаєвої. Книга унікальна тим, що окрім цікавої художньої історії містить досить детальний опис вражень від мандрівки Парижем. Ми довго радились і вирішили, що хочемо зробити по-справжньому унікальний подарунок одному з наших читачів, який придбає книгу на етапі передпродажу — розповідають у проєкті “Читай українською”.

Передпродаж на книгу стартував через краудфандингову книжкову платформу “Мурашник”. Зробивши внесок на користь проєкту від 195 гривень, можна не лише придбати видання, але й випробувати власне щастя. Адже до однієї з книг, що будуть придбані у межах передпродажу, видавці вкладуть сертифікат на вікенд у Парижі.

  • Йдеться про повноцінну туристичну мандрівку на одну особу. Це буде автобусний тур на вікенд з відкритими датами. Використати сертифікат щасливчик зможе упрождовж року, — відзначають видавці.

Сторінка книги на краудфандинговій платформі: https://cutt.ly/FO7P3gp  вже привернула увагу багатьох українців.

Особлива книга ще й своїми ілюстраціями  — їх створила художниця Юлія Цвєткова. Надихали її реальні краєвиди Парижа.

  • Ми прагнемо відкривати для українців нові імена в літературі та мистецтві. Творити нову нешаблонну українську літературу і задля цього проводимо постійно діючий конкурс рукописів, відбираємо та видаємо по-справжньому цікаві твори. Ця акція  — один із способів привернути увагу до нового видання і продемонструвати, що мрії здійснюються! Для когось — це мрія про Париж, для когось — про нову цікаву історію, від якої перехоплює подих, а для когось — це мрія видати власну книгу! – кажуть у проєкті “Читай українською”.

Підпишись на УКРАЇНСЬКИЙ КОНТЕНТ тут:
Facebook
Twitter
Instagram
2022-02-12T16:45:17+02:00 12 Лютого, 2022|Новини|Коментарі Вимкнено до Безкоштовний тур до Парижа… заховають у книжку